Din konsert- og festivalopplevelse i Oslo

Bruk http://www.hotelioslo.com/ for å finne hotellene som best passer din konsert- eller festivalopplevelse i Oslo.

Året har 365 dager, og i konsertbyen Oslo betyr dette nesten 365 dager med unike konsert- og festivalopplevelser for enhver smak. Hit kommer de største stjernene, hit kommer de fremste mesterne innen sine musikkarter, og hit kommer de mest fremadstormende nye artistene og gruppene. Her er noen av festivalene og konsertscenene du kan oppleve når du befinner deg i Oslo:

  • Sentrum Scene, Rockefeller og John Dee er de mer kompakte innendørsscenene i Oslo, og de tilbyr enda mer intense og intime konserter enn noen andre steder. Her vil rockerne og tungmetallhodene føle seg hjemme, da disse scenene ofte gjestes av førsteklasses rock- og tungmetallband fra inn- og utland. Spesielt når høsten setter inn, er disse scenene selvfølgelige stopp for internasjonale band på turné.
  • Oslo Spektrum og Valle Hovin er Oslos storstuer for henholdsvis innen- og utendørskonserter. Hit kommer de aller største internasjonale artistene innen pop og rock. Ønsker du den virkelig store konsertopplevelsen, er Spektrum og Valle Hovin dine naturlige valg.

Festivaler i Oslo

Her er noen av festivalene du ikke bør gå glipp av når du er i Oslo:

  • Norwegian Wood og Øyafestivalen er byens to store musikkfestivaler, som begge arrangeres i sommermånedene. Norwegian Wood, med sitt mer tradisjonelle preg, avvikles i Frognerbadet i midten av juli, og Øyafestivalen, med sitt ungdommelige preg, avvikles i midten av august. Begge festivaler huser et bredt utvalg av artister fra ulike musikkarter.
  • Ønsker du noe mindre decibel og noe mer skolerte musikere, kan Oslo Jazzfestival og Kammermusikkfestivalen være noe for deg. Oslo Jazzfestival arrangeres i august og byr på brilliante mestere og nye kometer innen all slags jazz- og verdensmusikk. Kammermusikkfestivalen avvikles også i august, og fokuserer på alt av kammermusikk.

Uansett hvilke festivaler eller konsertscener du har tenkt å besøke når du er i Oslo, kan du benytte http://www.hotelioslo.com/ for å planlegge turen og gjøre den mest mulig komfortabel ved å bo på et av Oslos mange hoteller som befinner seg i nærheten av byens konsert- og festivalscener. Dra på din egen musikkopplevelse, samtidig som du bor nært og komfortabelt neste gang du er i Oslo.