E-mail info@warnerwall.no

Den perfekte gaven til ham

Menn kan ofte være vanskelige å kjøpe gaver til, da de ofte ikke har noen ønskeliste og kanskje mener selv at de har alt de trenger. Likevel finnes det utsøkte gaver som garantert vil få hjertet hans til å banke litt ekstra, og som han vil sette stor pris på.

presentpaket med turkost snöre knutet i rosettHvor kan du finne en populær gave, som passer til enhver mann – og samtidig bringer fram det lille ekstra, slik at han forstår at du virkelig er glad i ham og har lagt mye omtanke i gaven? Her er noen forslag:

  • En lommelerke

De fleste menn liker å ta seg en dram innimellom, og en lommelerke kan være en populær gave som du kan gjøre personlig med inngravering. En langvarig gave han kan bruke til flere anledninger!

  • En opplevelse

Opplevelsesgaver er populære gaver for tiden – og med god grunn. Enten han får en runde med ølsmaking eller prøve ulike eksklusive whiskeyflasker, vil han bli glad for å dele en minneverdig opplevelse sammen med deg. Kanskje dere er vågale nok til å prøve et fallskjermhopp eller en poledance-time sammen?

  • Et personlig smykke

Selv om han kanskje ikke pleier å pynte seg så ofte, kan et personlig smykke i maskulin stil være noe han vil sette utrolig pris på. Det finnes så mange ulike varianter at du sannsynligvis kommer til å finne noe som passer til ham. Enten du velger å gravere inn navnene deres eller livsmottoet hans, vil det være et unikt smykke som kun han har.

  • En stilig klokke

Det beste for å kombinere dekorasjon og praktisk nytte, er et armbåndsur. Den får en mann til å se mer stilfull og seriøs ut, og setter preg på et ellers nedtonet antrekk. Hvis han ikke har en klokke enda, er dette den perfekte mulighet til å skaffe en til ham!

  • En frekk underbukse

En gave som garantert vil få ham til å dra på smilebåndet! Lag en personlig boxer med et frekt bilde av deg selv. Tankene kommer til å gå i spinn hver gang han skal ta dem på seg…

Selv om det føles vanskelig, finnes det altså mange muligheter for å treffe blink. Og husk: Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du velger å overrekke den perfekte gaven.