E-mail info@warnerwall.no

Oscars hangover

Oscar-statuettenNå er den største av de største utdelingene over, og som vanlig var det like stor spenning knyttet til kjoler og dresse på den røde løperen, som til hvem som faktisk vant priser. 

Skuespiller og musiker Jared Leto og Matthew McConaughey gjorde de fleste menn til skamme med sine hvite dresser. Begge to vant også velfortjente priser for henholdsvis beste birolle og beste mannlige hovedrolle i Dallas Buyers Club. Kanskje Jared Leto legger filmen på hylla nå og fokuserer på gruppa Thirty Seconds to Mars.

Det ble også store skuffelser for mange i natt. Mange spådde at Leonardo DiCaprio endelig ville få sin første Oscar for beste mannlige hovedrolle i sin rolle i «The Wolf of Wallstreet». Slik ble det ikke – prisen gikk til Matthew McConaughey for hans rolle i «Dallars Buyers Club».

De kvinnelige vinnerene av den røde løperen var Angelina Jolie og Cate Blanchet, siste vant også en Oscar for kvinnelig hovedrolle. Men har du tenkt å skaffe deg en av de to kjolene nytter det ikke med minstelønn, de koster nemlig 400 000 NKR pr kjole. Det du derimot kan gjøre er å finne billigere alternativer på nettet som kan gi deg samme look uten å koste deg skjorta.

Det finnes utrolig mange gode steder du kan handle på nett, og flere av dem har også begynt å benytte seg av rabattkoder for å gjøre produktene billigere for kundene. Bruken av rabattkode har lenge vært populært i USA, hvor de til og med har egne konkurranser om hvem som kan spare mest på nettopp det å handle med kuponger.

De som gikk av med seieren på den røde løperen i år trenger nok ikke handle med kuponger med det første, men de kan gi oss alle inspirasjon slik at vi kan kle oss bedre, og for en billig penge!