E-mail info@warnerwall.no

Hvordan ser en kjendis ut?

De er ikke like alle sammen, men det er enkelte ting som går igjen.

Kjendiser skinner daglig imot oss på våre skjermen, i blader og aviser, og det er slettes ikke alle av dem som er vakre i ordets rette betydning. Men det som kjennetegner de fleste av dem er at de tar godt vare på seg selv, og at de blir stylet på måter som passer deres utseende og deres personlighet.

Merkevare

Man må ikke glemme at deres kropp og ansikt er deres merkevare. Du ser for eksempel ikke mange kjendiser med gule tenner lengre. Tannbleking er blitt stadig mer populært og det er en god måte å sikre seg et fint hvitt smil om man er opptatt av dette.

Håret skal også være velstelt og se bra ut. Det betyr timesvis i frisørstolen både for å farge, klippe og forme håret. Men det betyr også at man må style det når man skal på events og photoshoots. Med andre ord er det hele en tidkrevende prosess.

Chris Pratt og Anna Ferris

Sminke og hudpleie

Det fine med å være kjendis er at man som regel har godt med penger til å sørge for at man har den beste skjønnhetspleien tilgjengelig, selvfølgelig tilpasset ens behov. Når man skal delta på events, skal man gjerne stå på en scene, og det betyr at man må ha sminke som er spesielt tilpasset til nettopp dette.

Dette er sminke som kan være utfordrende for huden, men som sitter veldig godt på tross av varmt lys fra spotlights og masse fysisk aktivitet som dans. Grunnen til at dette kan være en utfordring er at denne formen for sminke ofte ligger på huden og tetter så luft ikke slipper til. Derfor er det lettere å få problemer med kviser, akne og andre problemer med huden.

Merkeklær

Glem ikke at kjendiser har tilgang på alle designerklær som finnes, også haute couture som koster flesk og er utilgjengelig for de med normale lommebøker. Det samme gjelder tilbehør som smykker, vesker, hatter og hansker. De får ofte låne alt i forbindelse med store events som Oscars utdelingen.