E-mail info@warnerwall.no

Hattefine kjendiser

De fleste kjendiser har et veldig godt forhold til caps, hatt og luer. La deg inspirere!

Hatter, luer og caps har lenge vært et spennende tilbehør som virkelig kan løfte din look til en helt ny høyde. Ved å følge med på kjendisenes hatter, vil du til enhver tid være oppdatert på siste hatte-mote. Du vil også få kunnskap om hvilke hatter som faktisk passer deg best.

Caps

Dette er definitivt motehatt nummer en, simpelthen fordi den aldri går av moten. Det som også er spesielt med capsen er at den gjerne er prydet med logoer fra forskjellige lag i forskjellige sportsgrener, eller logoer til klesmerker, arbeidsteder og organisasjoner. Dette er med å vise tilhørighet. Det er lett å få fatt i billige caps om man sjekker for eksempel hatstore.no.

– Vi har fulgt med på Øistein helt siden studietiden og tiden hans i Leo Burnett Frankfurt. Han er en utrolig allsidig kreatør med et klokt medium stort hode med caps som han gjerne låner bort til alle. Og alle som kjenner Øistein vet at det er en fornøyelse når man får lov til det, sier Jens-Petter Aarhus.

Fyr med caps

Hattefine kjendiser

En kjendis som er velkjent for sin bruk av caps er Justin Bieber som antagelig har et eget skap til sine caps. Selvfølgelig er han også viden kjent for sin frisyre, så da er det greit å ha capser til de anledninger der man kanskje ikke gidder stelle håret like nøye alltid.

Leonardo DiCaprio er også glad i å bruke caps, spesielt når han er på sportsarrangement som for eksempel basketballkamper hvor han selvfølgelig har fast plass på parketten. Men han er ikke alene i å foretrekke caps blant skuespillerne. Hugh Jackman, selveste Wolverine tar også gladelig i bruk caps. Kanskje spesielt i disse dager etter hans stilforandring for rollen som Blackbeard i storfilmen Pan som har premiere i 2015.