E-mail info@warnerwall.no

Gi bort smykkeskrin som gave til jul

Mange kvinner ønsker seg smykker, og mange får smykker til jul og fødselsdager. Men hvorfor ikke satse på et praktisk tilbehør til smykkesamlingen denne julen. Et smykkeskrin gjør det enklere å holde orden på smykkene, og de kan alle samles på ett sted. Det gir bedre oversikt over smykker og smykkesett, og det blir slutt på å lete etter forsvunne øredobber.

Smykkeskrin finnes i mange størrelser, så her kan du velge etter behov. Barn eller tenåringer trenger kanskje ikke et stort smykkeskrin ennå, for de har ikke rukket å samle opp så mange smykker. Men et smykkeskrin er likevel en praktisk gave for eksempel til dåpen, konfirmasjonen eller attenårsdagen.

Gjør gaven mer personlig

For voksne kvinner med flere smykker, kan du satse på et større skrin. Noen smykkeskrin er enkle, andre har flere skuffer. Smykkeskrin finnes også i ulike materialer. Her er det altså mange muligheter til å velge et personlig skrin. For å gjøre det enda mer personlig, kan du gravere inn mottakerens navn på smykkeskrinet. Velg for eksempel en fin smykkeskrin dame fra getpersonal, som finnes i ulike farger.

En populær gave

Smykkeskrin er en veldig populær gave, uansett anledning. Et fint smykkeskrin varer i mange år, kanskje hele livet, dersom mottakeren tar godt vare på det. Derfor lønner det seg å velge et skrin laget av kvalitetsmaterialer. Du kan selvsagt også legge et lite smykke oppi skrinet før du gir det bort. Det passer ekstra fint dersom skrinet gis til en ung jente, som er i ferd med å bygge opp sin egen smykkesamling. Men også voksne kvinner setter pris på å finne et vakkert smykke i et vakkert smykkeskrin. Her har du et perfekt julegavetips til kvinnen i ditt liv. Smykkeskrin passer også fint som gave til barn, mødre eller som venninnegave.