E-mail info@warnerwall.no

Utvikle ditt personlige utrykk

Japansk pankuloliLeter du etter måter å utvikle ditt personlige utrykk på?

Det er ikke alltid like greit å finne eller bli kjent med sin egen identitet. De fleste av oss bruker hele ungdomstiden og kanskje også en del av vår tid som voksne, nettopp på dette. Nettopp da er det utrolig viktig at du bruker tiden din til å utforske deg selv, for å finne din egen identitet. Dette kan gjøres på mange forskjellige måter.

Finn ut av din egen identitet

Bare tenk på hvordan folk opp igjennom tidene har gitt utrykk for og utviklet sin identitet. For noen har det til og med blitt en merkevare. Hvem husker ikke alle de spenstige scene antrekkene og hårfrisyren til Elvis Presley, eller hva med Prince sine høye hæler? Eller punk musikken fra 70-tallet? Alt har vært med på å utvikle den stil og de utrykk vi ser i dag, men det er jo ikke sikkert disse er de riktige for deg? Så hva kan du gjøre for å finne ut av din egen identitet?

  • Utforske forskjellige hobbyer som for eksempel foto, kunst eller kanskje til og med musikk? Du kan for eksempel prøve deg i kor eller i et garasjeband.
  • Leke med forskjellige stiler for å finne den klesstil som passer deg. Prøv ut forskjellige sko, lek med farger, eller gå helt goth og bruk bare sorte klær.
  • Les! Du kan lære utrolig mye om verden og om deg selv gjennom å lese. Hva med å prøve Alkymisten av Paulo Coelho for eksempel?
  • Reis! Bruk tid på å oppdage verden. På veien vil du garantert oppdage mange sider av deg selv også. Du møter nye mennesker og ser andre kulturer, andre klesstiler og måter å uttrykke din personlige stil på. Se for eksempel på henna tatoveringer fra for eksempel India eller Midt-Østen.

Ser du for eksempel på de forskjellige musikkstilene i dag, kan du for eksempel knytte sneakers til for eksempel hip-hop, og cowboy boots til country. Med andre ord er sko en viktig måte å komplementere det utrykket og den stilen man ønsker å ha. Prince for eksempel er veldig lav, og ønsket å fremstå som høyere.