E-mail info@warnerwall.no

Kent i Oslo

I oktober 2016 var det tid for at Kent skulle spille sin aller siste konsert som band. Arenaen var Oslo Spektrum, og det føltes trolig som en trist konsert for de mange fansene som møtte opp denne kvelden. Kent var jo et band som har utgitt mye bra musikk, og de har opparbeidet seg et godt rykte i musikkens verden.

konsertResultatet av konserten ble kanskje noe annet enn det de fleste hadde forventet. Det var mange kjente låter som ble spilt, og det er jo alltid godt for fans å få høre dem en siste gang, men stemningen var ikke der den skulle ha vært. Det var få magiske øyeblikk i de over to timene som bandet stod på scenen. Det kan spekuleres i hva som gjorde at konserten ble som den ble. De ulike artistene i bandet var kanskje klare for å takke for seg, eller kanskje det var den triste stemningen over at bandet skulle gi seg, som gjorde at stemningen uteble:

Et langt konsertfarvel der svenske Kent for sjelden viser seg fra sin beste side – Aftenposten

Mye høyere forventinger

Uansett hva det var, så var det neppe noen som gikk hjem fra konserten med et stort smil om munnen. Det var noen låter der Kent virkelig glimtet til og fikk med seg publikum, men forventingene var mye høyere enn det som ble levert. Det var flere anonyme låter som også ble spilt underveis, noe som igjen gjorde at publikum dabbet av. En trist avslutning for et band, men kanskje tiden var inne for bandmedlemmene til å si takk for seg. Reis til Oslo og se andre band.