E-mail info@warnerwall.no

Din konsert- og festivalopplevelse i Oslo

Ensiferum liveÅret har 365 dager, og i konsertbyen Oslo betyr dette nesten 365 dager med unike konsert- og festivalopplevelser for enhver smak. Hit kommer de største stjernene, hit kommer de fremste mesterne innen sine musikkarter, og hit kommer de mest fremadstormende nye artistene og gruppene.

Bruk http://www.hotelioslo.com/ for å finne hotellene som best passer din konsert- eller festivalopplevelse i Oslo.

 Her er noen av festivalene og konsertscenene du kan oppleve når du befinner deg i Oslo:

  • Sentrum Scene, Rockefeller og John Dee er de mer kompakte innendørsscenene i Oslo, og de tilbyr enda mer intense og intime konserter enn noen andre steder. Her vil rockerne og tungmetallhodene føle seg hjemme, da disse scenene ofte gjestes av førsteklasses rock- og tungmetallband fra inn- og utland. Spesielt når høsten setter inn, er disse scenene selvfølgelige stopp for internasjonale band på turné.
  • Oslo Spektrum og Valle Hovin er Oslos storstuer for henholdsvis innen- og utendørskonserter. Hit kommer de aller største internasjonale artistene innen pop og rock. Ønsker du den virkelig store konsertopplevelsen, er Spektrum og Valle Hovin dine naturlige valg.

Festivaler i Oslo

Her er noen av festivalene du ikke bør gå glipp av når du er i Oslo:

  • Norwegian Wood og Øyafestivalen er byens to store musikkfestivaler, som begge arrangeres i sommermånedene. Norwegian Wood, med sitt mer tradisjonelle preg, avvikles i Frognerbadet i midten av juli, og Øyafestivalen, med sitt ungdommelige preg, avvikles i midten av august. Begge festivaler huser et bredt utvalg av artister fra ulike musikkarter.
  • Ønsker du noe mindre decibel og noe mer skolerte musikere, kan Oslo Jazzfestival og Kammermusikkfestivalen være noe for deg. Oslo Jazzfestival arrangeres i august og byr på brilliante mestere og nye kometer innen all slags jazz- og verdensmusikk. Kammermusikkfestivalen avvikles også i august, og fokuserer på alt av kammermusikk.

Uansett hvilke festivaler eller konsertscener du har tenkt å besøke når du er i Oslo, kan du benytte http://www.hotelioslo.com/ for å planlegge turen og gjøre den mest mulig komfortabel ved å bo på et av Oslos mange hoteller som befinner seg i nærheten av byens konsert- og festivalscener. Dra på din egen musikkopplevelse, samtidig som du bor nært og komfortabelt neste gang du er i Oslo.