E-mail info@warnerwall.no

Inspirert av det du ser på den røde løperen?

Nå er det snart awards-sesong, og noen av filmbransjens største priser skal deles ut. I moteblogger og blader for både kvinner og menn vil det diskuteres heftig hvem som er kledd best og verst.

Kritikken er hard og de som får skryt har hatt stylister som har gjort en ekstremt god jobb, som for eksempel Rachel Zoe, Leslie Fremar og Brad Goreski. Selvfølgelig er antrekkene stjernene har på seg den kvelden gratis, men om du vil kjøpe dem, koster de en formue. Eller?

Må det koste mye?

Både kvinner og menn kan la seg inspirere av det de ser på den røde løperen, og om man ikke nødvendigvis kopierer stilen, kan man lage den unik. Det er jo tross alt mote det er snakk om! Hvem er det egentlig som har råd til Armani-dresser til flere titusener av kroner, eller flagrende gevanter laget av Leila Hafzi, som for øvrig ofte er Norges alibi på den røde løperen.

Det lønner seg å tenke kreativt. Hvor kan man få fatt i lignende plagg, tilbehør og sko? Jo, det kan man finne på nettet! Et av stedene du kan besøke er www.stylepit.no som kan gi deg lignende antrekk med unike detaljer til en billigere krone.

Jacke fra Stylepit

Stort utvalg og lave priser

Det lønner seg å finne nettbutikker som har stor tilgang på merker, da det betyr større utvalg for deg, samt bedre priser ettersom de kjøper inn mye fra mange leverandører. Dette gjelder blant annet stylepit som har over 1000 merker inne til enhver tid. Siden har fri frakt og opererer med null tollgebyrer og 30 dagers returrett.

Med andre ord så skal det ikke mye til før du har stilen til Ryan Gosling eller Michelle Williams. Hvem har sagt det trenger å koste flere hundretusen for å se ut som stjernene? Uansett hvem det var, vedkommende tok kraftig feil!