E-mail info@warnerwall.no

Norske rockeband akkurat nå!

Tiden er inne for å finne fram skinnjakka og ølen, for nå er det snakk om rockefestivaler. Og hva er det som er populært akkurat nå? Hvilke band bør man høre på og hva kan man forvente seg av den kommende festivalsommeren? Det skal denne artikkelen se nærmere på.

Det norske doom metal-bandet Ghost, har virkelig tatt av den siste tiden. Med sin sarkastiske tone ovenfor katolisismen, gudsfrykten og makta, har frontfiguren Tobias Forge virkelig satt bandet på alles lepper.

I tillegg blander de maskerade og cos-play sjangerne med sine masker av dødninghoder, djevler og andre troll. Tobias som en blanding forvrengt pave og et farlig fantom som går igjen. Det hele er nydelig satt sammen. Deres siste plate Prequelle er noe alle skaffer seg.

Ungt og djervt

Det er nemlig de tre musikerne i Djerv som spiller opp på Tons of Rock som virkelig tar norske rockere med storm. Med kvinnelig vokal og harde riff, har de fenget mangt et metall-hjerte. Noe av suksessen kan komme fra samarbeidet med Riot Games og League of Legends, men deres ungdommelige uttrykk er nok det som fenger publikum aller mest. Her får man mørke tekster og drivende låter.

Mange anledninger til store musikkopplevelser

I sommer er det mange anledninger til å få med seg sine favoritt rockeband. Selv om man ikke har skaffet seg billetter til Tons of Rock, kan man få med seg masse rock:

  • Makaloff Rockefestival i Nordfjordeid
  • Rjukan Rockefestival i Rjukan
  • Midnattsrock i Lakselv

Skal du likevel få med deg årets store begivenhet, tar du turen til Trondheim 13. juli. Da spiller det amerikanske metalbandet Metallica konsert.