E-mail info@warnerwall.no

Til Oslo på konsert?

Queens of the Stone Age live i OsloKommer favorittbandet ditt til Oslo?

Da er det bare å reise til Oslo og få konserten med seg. For noen er det jo greit fordi de bor gjerne 1 time unna med toget. Men for andre kan det bli litt verre. Kanskje man bor på andre siden av landet, eller veldig langt nord, da er straks det å reise på konsert i Oslo en dyr opplevelse, med mindre man vet hvordan man kan få den billigst mulig.

Country to Country kommer til Norge og Oslo Spektrum for aller første gang i helgen. Store stjerner fra Nashville tar turen over dammen for å underholde deg. På scenen står blant andre Luke Bryan, Lady Antebellum, Florida Georgia Line, Jason Aldean og Brandy Clark.

Spar penger på reisen

Med å bruke litt tid kan du finne billige billetter til Oslo på internett, og dermed spare godt på reisen. Bestiller du god tid i forveien, er det som regel mulig å få fatt i ekstremt billige billetter. Skal du reise fra et av stoppene til lavprisekspressen for eksempel, kan du få billetter helt ned i 99 kr.

Spar penger på oppholdet

Selv om Oslo kan være en relativt dyr by å reise til kan du faktisk spare en god del penger med å være prisbevisst. Med å sjekke på sider som for eksempel http://www.hotelloslo.info vil du få prisgaranti og god informasjon om hotell samt områdene de forskjellige hotellene er i. Skal du til Oslo Spektrum å få med deg Nicki Minaj for eksempel, er det liten vits i å bo på hotell langt oppe i Holmenkollen. Ved å velge hotell i nærheten av Oslo Spektrum, får du mer ut av Osloturen din. Oslo har mye å by på både før og etter selve konserten.