E-mail info@warnerwall.no

Når kjolen er viktig

Det finnes en kjole for alt, det gjelder bare å finne den!

Denne helgen gikk MTV Video Music Awards av stabelen og det var plenty av vakre og oppsiktsvekkende kjoler på den røde løperen. Beyonce, Nicky Minaj, Jennifer Lopez, Kim Kardashian og Iggy Azalea var noen av de som fikk oppmerksomhet på den røde løperen. Vi vet alle at kjolene kjendisene har på seg på den røde løperen er verdt en formue, men er det bare de som fortjener å ta seg fantastisk ut?

Fantastiske kjoler for alle!

Nei, selvfølgelig ikke! Det finnes stadig flere butikker rundt om på nettet, hvor du kan bestille vakre kjoler i alle mulige størrelser. En av disse er SofiaMoore ballkjoler. Dette er en svensk butikk hvor du velger ut et design på din kjole, sender inn dine mål, betaler og et par uker etterpå har du faktisk en spesialsydd kjole i posten. Er ikke det spennende?

Noe av det beste med slike kjolebutikker er at man kan få kjolene sydd nøyaktig etter sine mål. Det betyr at om man er mindre eller større enn standardmålene, kan man allikevel få seg en vakker kjole.

Ballkjoler

Hvordan velge design?

Det er selvfølgelig viktig at du tar hensyn til din kroppsfasong når du skal velge design. Gjør gjerne litt research på forhånd, forhør deg med stylister, blogger og lignende, for å se hva som er beste fargene og fasongene til akkurat din kropp. Noen bruker mye stoff og gjemmer seg bort, når en annen fasong faktisk hadde vært finere for nettopp deres kropp. En dame som er litt høy og som har litt former, gjerne stor byste, kler for eksempel kjoler med romersk liv veldig godt.

Brukervennlig

Sofiamoore.se er veldig brukervennlig og det er lett å handle der. I løpet av 10 dager har du kjolen din hos deg.

Du begynner med å velge, farge og modell, så fyller du inn dine mål, din kontaktinfo og så betaler du. Det øyeblikket de har fått inn dine mål, tar skredderen fatt på kjolen din og innen 10 dager har du den hos deg, uansett hvor i verden.